Sylwester w Eurece


 


Spędź z nami Sylwestra w rytmach lat 70, 80 i 90.

Tylko tej nocy na cały alkohol w barze - rabat 20%!

SYLWESTROWE MENU

BUFET Szwedzki ciepły  (serwowany w godzinach 20:30-22:00):
Krem z warzyw Mulligatawny aromatyzowany imbirem, kminem i kolendrą.
Kurczak z anansem i pieczarkami duszony w mleku kokosowym z pomidorami i kardamonem.
Kawałki kurczaka duszone z bobem i pomidorami i Garam Masala.
Filety z dorsza w sosie korniszonowym.
DODATKI:
Kotleciki ziemniaczane z zielonym groszkiem z chili,kolendrą i imbirem
Szpinak z kozieradką i ziarnami kolendry
Warzywa w aromatycznych przyprawach
Ryż szafranowo-cytrynowy
Surówki z tartych warzyw

BUFET Szwedzki zimny
Roladki drobiowe w galarecie
Pstrąg z łososiem w delikatnej galaretce pomarańczowej
Mięsa pieczone w Tandoori i Masala
Kebab drobiowy z pietruszką
Pałki kurczaka na kwaśno-ostro
Mix sałat z warzywami i dressingiem kremowym
Pasta hummus z ciecierzycy z Tahiti i karmelizowaną cebulą
Dip jogurtowy z ogórkiem i miętą
Sosy, Chutney
Deski serów z owocami
Pieczywo

BUFET Szwedzki na słodko 22:30 - 2:00
  Patery owoców
Ciasto murzynek czekoladowy
Pudding ryżowy
Muffinki

Na ciepło (w godzinach nocnych):
Zupa z pomidorów z aromatyczną gorczycą, imbirem i kminem

Napoje:
Kawa i herbata bez ograniczeń

Około północy:
Lampka wina musującego

Dodatkowo na parę:
0,5 l wódki lub karafka wina(białe, czerwone)
Karafka wody niegazowanej z cytryną
Karafka soku jabłkowego lub pomarańczowego
oraz przed północą dla każdego lampka wina musującego

CENA:

Przedsprzedaż - taniej do 19 grudnia!
190 zł/os - miejsce na antresoli
210 zł/os - miejsce na dole restauracji

Sprzedaż regularna

240 zł/os - miejsce na antresoli lub na parterze restauracji

Rezerwacja
 
tel. 58 698 21 11

kontakt@eureka-restauracja.pl